Alaskan Thunder Fuck

$220.00$1,200.00

SKU: N/A Category:

Description

De grappig genoemde cannabissoort Alaskan Thunder Fuck (ook bekend als Matanuska Thunder Fuck) is een Sativa waarvan de geur dieselachtig is met een chocoladeondertoon. Sommigen beoordelen deze soort als een doordringende, kruidige, bloemige geur met een citrusachtige ondertoon.

Als ze klaar zijn voor de oogst, zijn de bladeren groot en lichtgroen, met dichte speervormige toppen bedekt met oranje haren en kleverige witte kristallen. Sativa.

Het THC-gehalte ligt gemiddeld tussen de 12-15%. De high wordt beschreven als snelwerkend, langdurig, verlicht pijn door het hele lichaam en verhoogt de eetlust. Het kan cerebrale activiteit creëren, waardoor sociale betrokkenheid en creativiteit voor sommigen worden verbeterd.

Het is echter algemeen bekend dat deze soort sinds haar geboorte in de jaren 70 medisch wordt gebruikt. Ze kreeg erkenning toen ze werd geplaatst in de CBD-sectie van de High Times Medical Cannabis Cup 2011 in San Francisco, Californië.

Als je weinig kweekruimte hebt, is Alaskan Thunder Fuck een goede soort om te kweken, aangezien de volwassen planten relatief aan de kleine kant zijn.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.