Apple Fritter Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Apple Fritter Strain , een echte hybride soort, staat bekend om zijn krachtige en ontspannende high. Apple Fritter, uitgebracht door Lumpy’s Flowers, is een soort met een geheime oorsprong. Liefhebbers van Apple Fritter zeggen dat je met deze soort van een avond kunt genieten zonder je kalmte te verliezen.

Apple Fritter heeft een smaak en aroma die zoet en aards overkomen, met een licht kaasachtige invloed van appelgebak.

Smaak en aroma van appelbeignets

Ongelooflijke smaken zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om deze mysterieuze hybride, en als je geen super ervaren roker bent, wil je misschien de eerste keer dat je in aanraking komt met Apple Fritter, heel lichtvoetig zijn.

Zelfs als je al tientallen jaren van cannabis geniet, moet je je schema vrijmaken voordat je gaat roken, omdat je misschien veel eerder aan de bank gekluisterd zit dan je zou verwachten.

 

Effecten van Apple Fritter Strain

Ontspannen
79%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Gelukkig
60%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Euforisch
52%  van de mensen geeft aan zich euforisch te voelen
 
Droge mond
9%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
5%  van de mensen geeft aan droge ogen te voelen
 
Duizelig
2%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Ongerustheid
19%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
Spanning
15%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Depressie
10%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 

De wietsoort Apple Fritter is een interessante meid, omdat veel gebruikers haar in eerste instantie als ongelooflijk euforisch ervaren omdat ze een enorme uitbarsting van creativiteit geeft. Hoewel het klinkt alsof dit een ideaal moment is om aan een kunstproject te werken of een nieuw nummer te schrijven, zullen de meesten veel te ontspannen zijn om daadwerkelijk iets te doen met hun nieuwe inspiratie.

Naarmate de high vordert, wordt deze verdoving alleen maar intenser en brengt individuen naar een plek vol lichaamszwaarte en uiteindelijk slaap.

 

Soorten die ongelooflijk krachtig zijn, hebben de neiging om geweldig werk te doen met medische problemen, en Apple Fritter is niet anders. Deze wiet werkt als een krachtige wasser voor al je problemen, het elimineren van pijn, het bestrijden van slapeloosheid en het laten verdwijnen van mentale problemen zoals stress, depressie en angst.

Houd in gedachten hoe sterk ze echt kan zijn, want hoewel je van haar effecten zult houden, kun je niet zomaar naar hartenlust roken.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.