BIG SMOKEY FARMS GUSHERS

$35.00

Description

KOOP GROTE SMOKEY FARMS GUSHERS ONLINE

koop grote smokey farms spuiters online. De Gusher-cannabissoort van Compass Genetics is een gelijkmatige hybride. De terpeen is voornamelijk limoneen met een rijke hoeveelheid brandstof en druif. In combinatie met superdichte trichomen zorgt dit voor een eersteklas extract. Ideaal voor gebruik overdag en ‘s avonds.

Soort high
Ten eerste is het lichamelijke aspect van de Fruit Gusher-cannabissoort zacht en het cerebrale aspect is op zijn zachtst gezegd opbeurend en stressverlichtend, waardoor een stemming wordt opgewekt die net zo heerlijk is als de smaak.

Verhouding Indica / Sativa
Indica Dominante hybride (35% Sativa / 65% Indica)
Gemiddeld THC / CBD-niveau
15,00/23,00% THC 1,00/—% CBD —/—% CBN

Genetische
afstamming: Fruit Gusher-cannabissoort is een kruising tussen Florida Lemons en (PurpleSkirt en LSD) cannabissoorten.

dus, De geur volgt een vergelijkbaar profiel, ondanks het feit dat met een ietwat natuurlijke suggestie en vleugjes hete druiven. De high van Gushers is niet zo geweldig als de smaak, met overdreven ontspannende effecten die het meest geschikt zijn voor apathische avonden die je thuis doorbrengt met metgezellen die de verloren tijd inhalen met Netflix.

Bovendien begint het hoge begin met een convergentie van huiveringwekkende vervoering die de achterkant van het hoofd vult met sierlijk opwindende rillingen. Dus dit verspreidt zich snel door de rest van je lichaam, waardoor je behoorlijk gestimuleerd en verbluffend volledig los raakt. Je zult in deze toestand niet slaperig zijn, maar in plaats daarvan absoluut kalm met alles wat zonder uitzondering om je heen gebeurt. ook, met deze effecten en het hoge normale THC-gehalte van 15-22%, zou Gushers ideaal zijn voor de behandeling van constante druk of spanning, verdriet en voortdurende kwelling.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.