Black Diamond strain

$230.00$1,400.00

SKU: N/A Category:

Description

Black Diamond , ook bekend als “Black Diamond OG”, “Black Diamond Strain” en “Black Diamond Kush”, is een populaire indica-marihuanasoort uit Noord-Californië. Het is de ideale soort voor patiënten die sterke medicijnen nodig hebben, maar toch actief en sociaal willen zijn.

Een kruising tussen  Blackberry  en  Diamond OG , de bloemen hebben een glinsterende trichoombedekking en paarse kleuren die haar tot een prachtig juweel maken om naar te kijken. Het aroma van de soort is muskusachtig en aards, bijna als een dieprode wijn.

Van Black Diamond is bekend dat het lachbuien veroorzaakt en het is een geweldige soort om met vrienden rond te hangen of thuis tv-programma’s bij te praten. Deze soort heeft de neiging om consumenten extreem hongerig te maken, waardoor het een goede keuze is voor diegenen die hun eetlust willen vergroten ( zorg ervoor dat je wat snacks bij de hand hebt).

 
Ontspannen
78%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Gelukkig
62%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Hongerig
45%  van de mensen geeft aan honger te hebben
 
Droge mond
25%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
13%  van de mensen geeft aan droge ogen te voelen
 
Duizelig
4%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
34%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Depressie
27%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 
Pijn
25%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn

Uiterlijk

De bloemen van de Black Diamond-soort hebben een zeer interessante eigenschap, in die zin dat in plaats van het reguliere uiterlijk van de meeste marihuanaplanten, hun bloemen in plaats daarvan vreemd lang en gekruld zijn en er bijna helemaal uitzien als een platte cirkel. Dit zorgt voor toppen die hun uiterlijk nabootsen, met een zeer dichte structuur die bijna moeilijk uit elkaar te halen is.

Om bij deze uniek vreemde bloemen te passen, zijn de bladeren soms bezaaid met gewelddadige paarse sneden, hoewel deze alleen zichtbaar worden als de plant bij bijzonder koud weer wordt gekweekt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.