Blue Dream Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Blue Dream Strain  , ook wel bekend als “Blue Dream” en “BD Weed”, is een sativa-dominante hybride marihuanasoort die is gemaakt door Blueberry met Haze te kruisen. Deze soort produceert een gebalanceerde high, samen met effecten zoals cerebrale stimulatie en volledige lichaamsontspanning.

Blue dream bevat 18% THC maar heeft een laag CBD-percentage, waardoor deze krachtige soort een favoriet is bij zowel beginnende als ervaren cannabisgebruikers. Qua smaak ruikt en smaakt Blue Dream naar verluidt naar zoete bessen.

Medicinale marihuanapatiënten gebruiken Blue Dream vaak om symptomen van depressie, chronische pijn en misselijkheid te behandelen. Volgens liefhebbers van thuiskweek heeft deze soort een gemiddelde bloeitijd van 67 dagen en is ze het meest geschikt om te kweken volgens de Sea of ​​Green-methode.

Blue Dream is ontstaan ​​in Californië en heeft sindsdien een legendarische status bereikt onder de West Coast-soorten en is snel uitgegroeid tot een van de meest gezochte soorten in de Leafly-database.

De gemiddelde prijs per gram Blue Dream is $20. Soorten die vergelijkbaar zijn met Blue Dream zijn Blue Dream CBD, Double Dream en Blue Magoo.

Blue Dream-marihuana staat vooral bekend om zijn unieke en onverwachte smaak en aroma. Wanneer je voor het eerst een vleugje van deze soort ruikt, verwacht dan dat je overweldigd zult worden door een heerlijke en verrukkelijke fruitige smaak, evenals de nostalgie uit de kindertijd voor ieder van ons die is opgegroeid met het plukken van bessen in de zomer.

De Blue Dream-soort stopt daar echter niet alleen, met hints naar smaken van scherp, aards sandelhout, knapperige citrus en zelfs druiven- en bloemige tonen. Ze drukt een harmonieus evenwicht uit van de kwaliteiten van haar beide ouders: Blueberry en Haze.

Van Blue Dream-marihuanasoort wordt gezegd dat ze een verscheidenheid aan effecten heeft, waardoor het een veelzijdige en gemakkelijk geliefde optie is voor bijna elk type roker.

De soort wordt doorgaans verkocht als wiet van de bovenste plank, omdat haar zuivere genetica en effecten die voor vrijwel iedereen werken, haar om een ​​aantal redenen tot een geweldige selectie maken.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.