Blueberry Muffins Strain

$230.00$1,400.00

SKU: N/A Category:

Description

Blueberry Muffins -soort , ook bekend als “Berry Blue”, bosbessenmuffins is een indica-marihuanasoort gemaakt door Purple Thai met Thai te kruisen. Blueberry is een echte A-List-cannabissoort en de legendarische status van Blueberry steeg naar nieuwe hoogten na het claimen van de  High Times’  Cannabis Cup 2000 voor beste indica.

De lange geschiedenis van de soort gaat terug tot het einde van de jaren 70, toen de Amerikaanse veredelaar DJ Short met een verscheidenheid aan exotische landrassen werkte. Gedurende de decennia van het kweken van Blueberry-muffinssoorten is de genetica echter doorgegeven, grotendeels dankzij DJ Short werkt samen met meerdere zadenbanken en kwekers.

Het duurt niet lang voordat je ontdekt waarom Blueberry muffins Headband zijn naam eer aan doet. De high geeft een benauwd gevoel rond de ogen en slapen. Je zult echt het gevoel hebben dat je een hoofdband draagt. Sommige gebruikers beweren dat ze een toename van energie voelen. Als u te veel gebruikt, kunt u tijdsvertraging, veranderde perceptie en andere  psychedelische effecten ervaren .

 
Ontspannen
69%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Gelukkig
58%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Slaperig
43%  van de mensen geeft aan zich slaperig te voelen
 
Droge mond
31%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
18%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
7%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
41%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Pijn
33%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn
 
Ongerustheid
30%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
De zoete smaken van verse bosbessen combineren met ontspannende effecten om een ​​langdurig gevoel van euforie op te wekken. Veel consumenten gebruiken de effecten van Blueberry om pijn en stress te bestrijden, terwijl kenners en kwekers de soort bewonderen vanwege de kleurrijke tinten en het hoge THC-gehalte.
 
Na een tijdje neemt de lichamelijke high toe en daarmee komt een gevoel van ontspanning. U kunt uw dagelijkse taken een paar uur volbrengen en misschien profiteren van een verhoogd gevoel van creativiteit. Het is een langdurige high, maar kan uiteindelijk leiden tot sedatie. Zolang je echter verstandig drinkt, moet je niet bezwijken voor couch-lock.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.