Cheetah piss

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Cheetah Piss  is een kruising van Lemonnade, Gelato 42 en London Poundcake 97. Hoewel de naam een ​​eerbetoon is aan de beroemde old school-soort Cat Piss, is er niet veel gemeen als het gaat om de highs. Wat het terpeenprofiel betreft, is Cheetah Piss funky, net als Cat Piss, en doet het consumenten denken aan die soorten met vreemde, ongebruikelijke eigenschappen.

 
Ontspannen
79%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Opgeheven
63%  van de mensen geeft aan zich opgewekt te voelen
 
opgewonden
29%  van de mensen geeft aan zich opgewonden te voelen
 
Droge mond
14%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
8%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Gespannen
4%  van de mensen geeft aan zich angstig te voelen
Ongerustheid
14%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
Spanning
13%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Depressie
8%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 

Cheetah Piss is een penetrante plant, die tot in je neus komt en je ogen doet tranen met zijn harde brandstofsmaak en penetrante geur. Degenen die onervaren zijn met een dieselpalet of een skunky soort willen misschien nog even wachten met het consumeren van Cheetah Piss. Ervaren gebruikers houden van de perfect uitgebalanceerde structuur (50/50 op Indica en Sativa) en verbluffende effecten.

 

De smaak van fruit, room en ammoniak heeft een zoete uitademing, zwaar scherp, wanneer gebruikers de effecten beginnen binnen te sluipen. Het begint als een zintuiglijke overbelasting vanwege de smaak, en breidt zich uit naar je hoofdruimte met een gevoel van euforische focus. Je zult merken dat je tong losser wordt in sociale situaties, je creatieve sappen zullen stromen en je kunt zelfs opwinding ervaren. Cheetah Piss is een meditatie over hardheid in je neus, maar in je hersenen is het een injectie van gelukkige helderheid.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.