Cherry Pie Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

De ouders van Cherry Pie Strain zijn Granddaddy Purple en F1 Durb. Met toppen die dicht zijn en vol oranje haartjes en een vleugje paars, ruikt deze hybride soort naar zoetzure kersentaart. Het is bekend dat de effecten binnen enkele minuten opkomen en een paar uur aanhouden.

Het aroma en de smaak van Cherry Pie Marijuana Strain zijn verrassend gezien de naam – het ruikt naar suikerachtige, fruitige wijn en de smaak van fruitige, zoete wijn met een vleugje hartige skunk bij het uitademen dat vreemd genoeg de oorspronkelijke smaak aanvult.

Deze toppen hebben kleine tot middelgrote, pijlpuntvormige, mintgroene toppen die bedekt zijn met donkere kronkelige bladeren en een dikke laag doorschijnende dikke trichomen.

 
Ontspannen
66%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Gelukkig
65%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
giechelend
27%  van de mensen geeft aan zich giechelig te voelen
 
Droge mond
26%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
15%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
5%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
35%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Depressie
28%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 
Ongerustheid
26%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 

De high van de Cherry Pie Strain doet denken aan een intense suikerstorm – je zult je waanzinnig opgewekt en gelukkig voelen met krachtige golven van creatieve en sociale energie die over je lichaam spoelen en je vullen met een sterke lachbui.

Deze combinatie van effecten kan soms desoriënterend zijn, waardoor het niet ideaal is voor patiënten die aan angst lijden. Vanwege deze krachtige effecten is Candy Cane Brain perfect voor de behandeling van patiënten die lijden aan vermoeidheid, depressie, migraine en chronische pijn.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.