Colombian Gold

$220.00$1,200.00

SKU: N/A Category:

Description

Durban Poison is een pure sativasoort die afkomstig is uit de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban. Het is wereldwijd populair geworden vanwege de zoete geur en energieke, opbeurende effecten. Durban Poison  is de perfecte soort om je te helpen productief te blijven tijdens een drukke dag, wanneer je de natuur verkent, of om een ​​sprankje creativiteit te geven.

Kwekers en liefhebbers van concentraten zullen allebei genieten van de extra grote harsklieren die van deze soort een kwaliteitskeuze maken voor extractie van concentraten. De toppen zijn rond en dik en laten een dikke laag trichomen achter op bijna alle delen van de plant.

 
Energiek
65%  van de mensen geeft aan zich energiek te voelen
 
Opgeheven
65%  van de mensen geeft aan zich opgewekt te voelen
 
Gelukkig
59%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Droge mond
24%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
13%  van de mensen geeft aan droge ogen te voelen
 
Gespannen
6%  van de mensen geeft aan zich angstig te voelen
Spanning
32%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Depressie
29%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
Ongerustheid
24%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
De toppen van Durban Poison zijn middelgroot tot groot. Hoewel ze een dichte, compacte structuur hebben die typerend is voor indicavariëteiten, is hun lange en taps toelopende vorm meer kenmerkend voor sativa’s.
De bosgroene bladeren worden gecompenseerd door feloranje stampers, bedoeld om stuifmeel van mannelijke bevruchtende planten op te vangen. Een laagje melkwitte trichomen geeft de uitgeharde toppen een lichte glans en een ongelooflijk kleverige textuur.
Durban Poison heeft een klassieke bedompte geur onderbroken door hints van zoete drop. De toppen zijn scherp en skunky wanneer ze worden opengebroken of verbrand en geven een dikke, longuitzettende rook af. Het zoethoutaroma is duidelijk bij het uitademen, samen met de smaak van zoet, bijna kruidig ​​dennensap.
 
Durban Poison heeft een heldere, gerichte high die gebruikers meteen raakt. De versterking van beelden en geluiden kan aanvankelijk desoriënterend zijn, maar kan bij de juiste instelling overgaan in een actieve, zoemende head high.
Bijna volledig cerebraal zonder hints van slopende zwaarte of couchlock, kan deze soort vooral nuttig zijn voor creatieve inspanningen – het is een geweldige manier om na te denken over de nuances van een intense film of een muziekstuk. Durban Poison kan ook een sterk sociaal glijmiddel zijn, waardoor rokers zich meer op hun gemak en spraakzaam voelen.
Alle medische voordelen zijn meer mentaal dan fysiek – deze soort kan een gevoel van opmerkzaamheid geven om mensen te helpen die voortdurend worden afgeleid door depressie, angst en PTSS. Het kan mensen met aandachtstekortstoornissen ook helpen om een ​​diepe, intense focus te behouden.
Omdat het zo krachtig en cerebraal is, kan Durban Poison ook enkele ongewenste bijwerkingen hebben. Het kan gebruikers in overdrive brengen, waardoor ze zich gespannen of zenuwachtig voelen. Het kan ook leiden tot een soort ‘mindrace’ met snelle associatie, waardoor rokers zich paranoïde of onbeheerst voelen.
Durban Poison is beslist meer geschikt voor gebruik overdag dan voor slaperig gebruik ‘s nachts. Het is een typische wake-and-bake soort. De high duurt doorgaans tussen de 2 en 3 uur.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.