Dark Angel Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Dark Angel Strain  , algemeen bekend als “Dark Angel”, is een gelijkmatig uitgebalanceerde hybride (50% indica/50% sativa) die is ontstaan ​​door een kruising van de beruchte Cheese X Jack Herer-soorten. Hoewel deze wiet een zeldzame vondst is buiten Washington, is ze gewild vanwege de effecten op het hele lichaam en de zoete, nootachtige smaak.

De smaak van Dark Angel is zeer uniek, met aroma’s van een rijke kruidige koffie geaccentueerd door hazelnoot en citroen. Het aroma is zeer scherp met zoete aardse accenten en een overweldigende geur van vers gezette koffie.

De toppen van de Dark Angel wietsoort hebben dichte en lange donker olijfgroene druifvormige toppen met paarse ondertonen en donkerrode haren. Elke top is bestrooid met een fijn laagje kleine lavendelkleurige kristallen trichomen die alleen van dichtbij te zien zijn.

De high van Dark Angel is ongelooflijk angstaanjagend en krachtig, ideaal voor meer ervaren gebruikers in plaats van beginners vanwege het krachtige gemiddelde THC-gehalte van 20-22%. Het begint met een spacey happy head rush die je introspectief en dromerig achterlaat, terwijl je geest zweeft in levendige gedachten.

Terwijl je geest in zichzelf verdwijnt, zal je lichaam het slachtoffer worden van een ontspannende full body stone die je urenlang hulpeloos op de bank laat zitten. Deze effecten maken Dark Angel-marihuana tot een favoriet van patiënten voor de behandeling van chronische pijn, spierspasmen, spasticiteit en chronische stress of angst.

Omdat ze voor gelijke delen Indica en Sativa zijn, geven gefeminiseerde zaden van Dark Angel je het beste van twee werelden. Deze plant is in staat om zowel binnen als buiten mooie hoeveelheden harsrijke toppen te kweken en op te leveren. Ze is geclassificeerd als gemakkelijk te kweken.

De wietsoort Dark Angel is het nageslacht van publiekslievelingen Cheese en Jack Herer. Als je deze plant buiten kweekt, kun je oogsten van ongeveer 350g verwachten. Binnen kan een enkele Dark Angel plant je tot wel 550g met trichomen gevulde verrukkingen opleveren.

Deze soort wordt voornamelijk gebruikt voor verlichting van lichte en matige lichaamspijn. De lichamelijke roes veroorzaakt door de Dark Angel-soort zorgt ervoor dat je urenlang aan de bank gekluisterd blijft, terwijl je geest vrij is om af te dwalen en helder te denken.

Deze soort is fijn om bij je te hebben als je graag weekenden doorbrengt in absolute ontspanning of als je pijnlijke spieren wilt kalmeren of verzachten. Deze plant is ook behoorlijk veelzijdig. Het THC-gehalte is hoog, met een goede hoeveelheid CBD van 0,4%, wat de werking van deze plant tegen sommige lichamelijke aandoeningen verklaart.

We raden Dark Angel aan voor kwekers die graag een interessante, veelzijdige en gemakkelijke kweek in hun tuin willen hebben. Deze soort is geschikt voor zowel medische als niet-medische marihuanapatiënten en combineert enkele van de beste effecten van de oudersoorten.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.