Durban Poison

$220.00$1,200.00

SKU: N/A Category:

Description

Durban Poison is een pure sativa soort die afkomstig is uit de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban. Het heeft wereldwijd aan populariteit gewonnen vanwege zijn zoete geur en energieke, opbeurende effecten. Durban Poison is de perfecte soort om je te helpen productief te blijven tijdens een drukke dag, tijdens het verkennen van de buitenlucht, of om een vonk van creativiteit te geven.

Kwekers en liefhebbers van concentraten zullen beide genieten van de overmaat harsklieren die deze soort een kwaliteitskeuze maken voor concentraatextractie. De toppen zijn rond en dik en laten een dikke laag trichomen achter op bijna alle delen van de plant.

Durban Poison effects
Energiek
65% van de mensen geeft aan zich energiek te voelen

Verheffen
65% van de mensen geeft aan zich opgetild te voelen

Gelukkig
59% van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen

Droge mond
24% van de mensen geeft aan een droge mond te hebben

Droge ogen
13% van de mensen voelt droge ogen

Angstig
6% van de mensen geeft aan zich angstig te voelen
Stress
32% van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Depressie
29% van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
Angst
24% van de mensen zegt dat het helpt bij angst

Toppen van Durban Poison zijn middelgroot tot groot. Hoewel ze een dichte, compacte structuur hebben die typerend is voor indica-variëteiten, is hun lange en taps toelopende vorm meer kenmerkend voor sativa ‘ s.
De bosgroene bladeren worden gecompenseerd door feloranje stampers, bedoeld om stuifmeel van mannelijke bemestende planten te vangen. Een coating van melkwitte trichomen geeft de uitgeharde bloemen een lichte glans en een ongelooflijk kleverige textuur.
Durban Poison heeft een klassieke bedompte geur onderbroken door hints van zoete drop. De bloemen zijn scherp en skunky wanneer opengebroken of verbrand en geven een dikke, longuitbreidende rook af. Het zoethout aroma is duidelijk op de uitademing, samen met de smaak van zoete, bijna cloying pine sap.

Durban Poison heeft een heldere, gerichte high die gebruikers meteen raakt. De versterking van beelden en geluiden kan in eerste instantie desoriënterend zijn, maar in de juiste setting kan het in een actieve, buzzy head high glijden.
Bijna volledig cerebraal zonder hints van slopende zwaarte of couchlock, kan deze soort vooral nuttig zijn voor creatieve inspanningen — het is een geweldige manier om de nuances van een intense film of een muziekstuk te overdenken. Durban Poison kan ook een sterk sociaal smeermiddel zijn, waardoor rokers zich spraakzaam en meer op hun gemak voelen.
Alle medische voordelen zijn meer mentaal dan fysiek — deze spanning kan een gevoel van mindfulness geven om mensen te helpen die voortdurend worden afgeleid door depressie, angst en PTSS. Het kan ook mensen met attention deficit disorders helpen om een diepe, intense focus te behouden.
Omdat het zo krachtig en cerebraal is, kan Durban Poison ook enkele ongewenste bijwerkingen hebben. Het kan gebruikers in overdrive brengen, waardoor ze zich op de rand of zenuwachtig voelen. Het kan ook leiden tot een soort van snelle associatie “mindrace”, waardoor rokers zich paranoïde of uit de hand lopen.
Durban Poison is zeker meer geschikt voor overdag dan voor slaperig gebruik ‘ s nachts, en is een typische wake and bake-soort. De high duurt meestal tussen de 2 en 3 uur.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.