El chivo flan packwoods

$15.00

Category:

Description

KOOP EL CHIVO FLAN PACKWOODS

EL chivo flan packwoods online kopen. Onze originele Packwoods blunts zijn gevuld met twee gram in het laboratorium geteste, met de hand gebroken, premium toppen met een hoog krachtig concentraat, bestrooid met kief, opgerold in een 100% tabaksvrije verpakking met een geconstrueerd glazen filter. Cannabisondernemer, rapper en oprichter van platenlabel Berner werkte samen met Packwoods om zijn eigen lijn van volledig natuurlijke pre-rolls te creëren.

 

Koop pakhout online, Koop thc wiet online Spanje, Bestel cannabis pakhout online, 420 wiet levering VK, IJsland, Glassglow, Whales, Cardiff, Hampton

Packwoods zijn voorgedraaide backwood blunts, gerold met 2 gram toppen van de bovenste plank, 1 gram premium wax, gedoopt in hasjolie en vervolgens gerold in kief. VEEL te veel voor een groep mensen om in één sessie te roken, laat staan ​​één persoon alleen. Opgerold met water GEEN SPEKEL.

Guave Packwood  Hennep  Blunt . THC: 14,30% ( Packwoods ) Wekt een gebalanceerde high op in plaats van een pure body high of head high. Ruikt naar een zeer tropische, zoete & citrusgeur bij het roken. Guava , een sativa-achtige hybride van de Cookies Fam,   is een Gelato-fenotype

Packwoods prerolls bevatten 2 gram bloem van de bovenste plank die met de hand wordt afgebroken en nooit wordt vermalen. Ze gebruiken soortspecifiek concentraat om de bloem aan te vullen en te infuseren.

Dit met de hand gerolde meesterwerk is uitgegroeid tot een favoriet van het feestpubliek en een hoofdbestanddeel van elke cannabisconnaisseur. Packwoods pre-roll blunts zijn een product van Altadis USA. Koop vandaag nog Packwoods Guava in onze winkel.

OVER 

Guava Kush is een enigszins nieuwe soort, die ergens tussen 2010-2020 debuteert. Gelukkig is zowat elke bron het erover eens dat deze Sativa-dominante hybride soort meedeed aan de LA Cannabis Cup 2014 waar ze niet eindigde. Helaas blijven de oorspronkelijke kweker en de ware genetica achter deze soort tot op de dag van vandaag een mysterie.

Koop packwoods el chivo flan is een prachtige toppen die vaak verschillende tinten groen aannemen in slechts één enkele top. Met tinten olijf-, bos- en kellygroen is deze knop een lust voor het oog.

     EFFECTEN :

  • Ontspannen
  • Euforisch
  • Gelukkig

     GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK:

  • Pijn
  • Ongerustheid
  • creativiteit

EL CHIVO VLAK PAKHOUT

packwoods online kopen, PACKWOODS PRE ROLLS KOPEN, kan ik packwoods online kopen, el chivo flan packwoods, el chivo flan packwoods te koop, packwoods online bestellen, packwoods, packwoods blunts, packwoods te koop, packwoods la, officiële website van packwoods, packwoods pre rol, voorgerold pakhout, Wat zijn pakhout, Waar kan ik pakhout kopen, Waar el chivo flan pakhout kopen, waar pakhout online kopen, pakhout prerolls

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.