Flo Packwoods

$15.00

Category:

Description

KOOP FLO PACKWOODS ONLINE

Flo pakhout online kopen. Flo  is een hybride cannabissoort met een licht dominante aanwezigheid van sativa. Flo , gekweekt door Dutch Passion,   is een kruising van Afghani Indica en Purple Thai. Flo  heeft een zoete citrussmaak, met een lichte dennenachtige hint, een rustgevende maar subtiele verrukking voor de smaakpapillen. Als een bekroonde kweker met een nieuwe soort komt, is de kans groot dat het spectaculair is. Deze soort lijkt het allemaal te hebben, want smaken en effecten zijn helemaal op punt, en biedt gebruikers een geweldige manier om een ​​zware dag af te sluiten.

Vanwege de relatief zachte potentie kunnen gebruikers van alle ervaringsniveaus genieten van Flo Walker. THC-highs bereiken slechts 18%, met dieptepunten van slechts 11%. Een vrij scherp gehemelte van geuren en smaken komt samen voor een werkelijk verrukkelijke wiet. De toppen van Flo Walker zijn klonterig en donker met haren en trichomen die een diepe tint amber hebben.

Pak je kussen terwijl je naar beneden komt en laat jezelf wegglijden in een goede nachtrust.

Een zware dag op het werk gehad? Wil je weg van de problemen van de wereld? Neem een ​​paar hijsjes Flo Walker en voel al je zorgen verdwijnen. Ontspannend voor zowel lichaam als geest, het is een soort die een genot is om te delen met vrienden en even heerlijk in een stille ruimte die helemaal van jou is. Packwoods Flo kan mogelijk meerdere keren worden geoogst, waardoor een “flo” van toppen ontstaat.

2 gram 100% premium cannabisbloem, gezuiverd co2-geëxtraheerd concentraat & 100% premium indoor kief in een volledig natuurlijke hennepwikkel met een glazen punt.

Twee gram in het laboratorium geteste, met de hand gebroken, premium bloem doordrenkt met een krachtig concentraat, bestrooid met kief, met de hand gerold in een 100% tabaksvrije verpakking met een geconstrueerd glazen filter.

Een soortspecifieke doordrenkte blunt van Packwoods. Flo is een 60/40, Sativa-dominante, helderhoofdige hybride voor overdag (naar verluidt) genoemd naar de overvloedige en consistente “stroom” van toppen van de plant.

flo packwoods online kopen, packwoods online kopen, PACKWOODS PRE ROLLS KOPEN, kan ik packwoods online kopen, flo packwoods, flo packwoods blunts, flo packwoods te koop, packwoods online bestellen, packwoods, packwoods blunts, packwoods te koop, packwoods la, packwoods officiële website, packwoods pre roll, voorgerold packwoods, Wat zijn packwoods, Waar kan ik packwoods kopen, Waar flo kopen, waar packwoods kopen, 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.