Fruit Juul Pods

$25.00

Category:

Description

Om te verifiëren dat klanten ouder zijn dan 21,  Koop Juul Carts bij mij in de buurt , wordt hen gevraagd hun naam, geboortedatum, vast adres en de laatste vier cijfers van hun burgerservicenummer op te geven. Bestel Juul Carts online , deze informatie zal door een derde partij worden gecontroleerd met openbare registers.  Juul-karren online te koop , Tegen het einde van het jaar is Juul ook van plan om verdere verificatiemethoden toe te voegen met behulp van het telefoonnummer van een klant en door het gezicht van de klant te matchen met een geüpload, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. Online Juul Carts Shop , om te voorkomen dat klanten bulk kopen en deze pods aan tieners verkopen, wordt elke koper beperkt tot twee apparaten en 15 Juul pod-pakketten per maand, Koop Medical Juul Carts online , en tot niet meer dan 10 apparaten per jaar.

Fruit is de naam van JUUL voor een smaak op basis van fruit en bessen. Koop fruitpods online. Als je op zoek bent naar een verfrissend alternatief voor de gewone tabaks-/mentholsmaken, probeer deze dan eens. Met JUUL kun je altijd van smaak wisselen, afhankelijk van het tijdstip van de dag of hoe je je voelt!

Over JUUL-pods:

Navullingen voor de JUUL Starter Kit staan ​​bekend als JUULpods. Goedkope Juul Carts Online Shop, Er is een scala aan JUUL-smaakopties, en ze komen met vier in een pakket; plaats er gewoon een in uw JUUL-batterij en u bent klaar om te vapen!

Hoe Juul-karren online te kopen, Het bedrijf zei dat het de gearomatiseerde peulen terug zal brengen naar winkels die voldoen aan zijn eigen beperkingen en in de toekomst zal investeren in technologie voor leeftijdsverificatie. Waar kunnen Juul-karren online worden gekocht? Volgens de aankondiging betekent dit dat verkopers moeten aantonen dat deze gearomatiseerde pods beperkt zijn en het identiteitsbewijs van een klant moeten scannen om te bevestigen dat ze ouder zijn dan 21 als ze willen kopen.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.