Gelato Cake Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Gelato Cake Strain , ook bekend als “Larry Bird”, “Gelato Strain” en “Gelato #42” is een gelijkmatig uitgebalanceerde hybride marihuanasoort gemaakt van een kruising van Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies.

Met haar evenwicht tussen indica en sativa produceert deze soort een euforische high die gepaard gaat met sterke gevoelens van ontspanning. Consumenten die Gelato hebben gerookt, zeggen dat de effecten van de soort snel optreden. Je voelt je verdoofd van pijn, ontspannen, maar mentaal gestimuleerd en productief.

Wat de potentie betreft, heeft Gelato een THC-gehalte van 17%, waardoor het een ideale keuze is voor medicinale marihuanapatiënten die verlichting zoeken voor pijn, vermoeidheid en slapeloosheid.

Beginnende consumenten zullen deze THC-krachtpatser misschien met de nodige voorzichtigheid benaderen, maar degenen die gewapend zijn met een hoge THC-tolerantie zullen genieten van de hardhandige effecten die deze soort biedt. Qua smaak is Gelato zoet en heeft het fruitige en romige smaken en aroma’s.

Volgens kwekers produceert deze soort toppen die bloeien in donkerpaarse tinten en worden verlicht door vurig oranje haartjes en een glanzende witte coating van kristalhars. De gemiddelde prijs per gram Gelato is $ 12.

Omdat Gelato een grote status heeft bereikt onder cannabisconnaisseurs, is het geen verrassing dat het wordt gebruikt om een ​​verscheidenheid aan andere hoogwaardige Gelato-soorten te maken, waaronder Gelato #3, Gelato #33, Gelato #41 en Gelato #45.

Met een bijzonder prominent en scherp aroma is het gemakkelijk te herkennen dat er cannabis in de buurt is als Gelato in de buurt is. Om deze reden is het dragen van deze toppen niet de meest discrete ervaring, wat voor sommigen een dealbreaker kan zijn.

Als je de zoete stank echter niet erg vindt, vertrouw ons dan – het zal het waard zijn. Deze marihuanasoort is niet alleen scherp, maar heeft ook een  zoete  en  geurige  fruitige  geur , met hints van bosbessen en sinaasappel.

Qua smaak is de smaak van de Gelato-soort vrij universeel geschikt, wat betekent dat verschillende soorten marihuanaconsumenten deze bedompte wiet enorm zullen waarderen en waarderen.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.