Gelato SmartRolls

$25.00

Category:

Description

KOOP GELATO SMARTROLLS ONLINE

  koop gelato smartrolls online.

  Indica Dominante Hybride 55% Indica / 45% Sativa

THC:  20%

Gelato is een licht indica-dominante hybride (55% indica/45% sativa) die is ontstaan ​​door een kruising van de beruchte Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies-soorten. Gelato heeft een smaak waarvan wordt gezegd dat het veel lijkt op een zoete sorbet, met fruitige bosbessen- en sinaasappelsmaken. Zelfs met haar lichte indica-dominantie is de high head-heavy van aard en laat je niet verdoofd of aan de bank vastzitten. Het begint met een cerebrale head rush die je in het voorhoofd raakt met een opgewekte euforie en een gevoel van licht gefocuste energie. Deze krachtige en verrassend uitgebalanceerde effecten maken Gelato de perfecte keuze voor patiënten die lijden aan spierspasmen, chronische pijn, ontstekingen, chronische vermoeidheid en hoofdpijn of migraine.

Gelato  smartrolls zijn een andere verleidelijke hybridesoort. In de voetsporen van zijn ouders Sunset Sherbet en Thin Mint GSC. Deze inwoner van Bay Area, Californië dankt zijn naam aan het fruitige, dessertachtige aroma, een gemeenschappelijke genetische draad in de Cookie-familie. Knoppen hebben de neiging om in donkerpaarse tinten te bloeien, verlicht door vurig oranje haren en een glanzende witte laag kristalhars. Beginnende consumenten zullen deze THC -krachtpatser misschien   met de nodige voorzichtigheid benaderen, maar degenen die gewapend zijn met een hoge tolerantie zullen genieten van  de  hardhandige euforie van Gelato . Lichamelijke ontspanning komt sterk op, maar velen merken dat ze nog steeds mentaal behendig genoeg zijn om productief en creatief te blijven wanneer ze   overdag van Gelato genieten.

Smaken:   Aarde, Citrus, Zoet

Effecten:  blij, opgewekt, euforisch, creatief, ontspannen

Medisch gebruik:  stress, depressie, pijn, slapeloosheid, hoofdpijn

Dominante soort:  Indica-dominant met 55% Indica / 45% Sativa.

Laat je echter niet misleiden door zijn lieve naam. Gelato is een zeer krachtige. Deze verrukkelijke soort heeft immers alle beste eigenschappen van haar oudersoorten.

Gelato slaat hard en snel. Het hoge THC-gehalte staat erom bekend krachtige psychoactieve en psychedelische effecten op te wekken. Dit is geen soort voor beginnende gebruikers en degenen die THC niet zo goed kunnen verdragen. Maar als je het toch wilt proberen, doe dat dan met de nodige voorzichtigheid.

Onderscheidende kenmerken:  De toppen van Gelato zijn iets kleiner in vergelijking met andere soorten. Ze zijn echter dik en dicht op elkaar gepakt.

Het terpeenprofiel van Gelato omvat myrceen, caryofylleen en pineen.

Smaken/Aroma:  Gelato doet zijn zoete naam eer aan. Het heeft een zoet, aards aroma met heerlijke hints van bosbessen en sinaasappels. Het ruikt ook zoet en houtachtig, met robuuste hints van fruit zoals bessen, kersen en citrusachtige citroen en limoen. Je krijgt ook wat ondertonen van lavendel.

Effecten:  Een Indica-dominante soort, de cerebrale en lichamelijke effecten van Gelato kunnen je snel en hard raken. U kunt de krachtige effecten zelfs voelen voordat u daadwerkelijk uitademt.

GELATO SMARTBUD-ROLLEN

Door deze effecten voel je je totaal ontspannen, kalm, gelukkig, euforisch en opgewekt. Het ontspannende effect zorgt er echter niet voor dat je in een couch-lock terechtkomt. U zult nog steeds mobiel zijn, hoewel u zich zeer ontspannen en opgewekt zult voelen.

Wat de cerebrale high betreft, versterkt het krachtige THC-gehalte de manier waarop je tijd, licht, kleur en geluid waarneemt. De psychedelische effecten geven je het gevoel alsof je zweeft. Maar je heldere gedachten en gevoelens raak je niet kwijt. In plaats daarvan voel je je creatiever en gefocust.

Medische aandoeningen:  Gelato is een perfecte soort voor laat in de middag of vroeg in de avond. De anxiolytische en stemmingsbevorderende effecten zullen je geest bevrijden van stress en angsten terwijl je begint te ontspannen van de dagelijkse activiteiten. De verdovende en kalmerende effecten kunnen je lichaam ook helpen voorbereiden op een ontspannende nacht. Vanwege deze effecten kan Gelato een goede keuze zijn voor medische aandoeningen zoals bipolaire stoornis, depressie en angststoornissen. Dit effect kan ook gunstig zijn voor patiënten met een posttraumatische stressstoornis en ADD/ADHD.

Gelato’s krachtige pijnstillende en ontstekingsremmende effecten kunnen pijnlijke symptomen bij artritis (osteoartritis en reumatoïde artritis) en fibromyalgie aanzienlijk verminderen. Het kan ook wonderen verrichten bij hoofdpijn, chronische migraine, chronische vermoeidheid, lage rugpijn, spierspasmen en pijn veroorzaakt door zenuwbeschadigingen.

Patiënten met eetlust en slaapproblemen kunnen ook baat hebben bij Gelato. Het kan de eetlust stimuleren en tegelijkertijd braken en misselijkheid onder controle houden.

Waar te koop:  U kunt Gelato online kopen voor een slimme prijs. Maar zorg ervoor dat u ze alleen krijgt van kwaliteitsaanbieders zoals losangelesfarmers420weed.com hoogwaardige Gelato wordt verzegeld aan u geleverd voor versheid.

koop gelato smartrolls online, koop gelato smartrolls, koop gelato smartrolls online, koop pre rolls online, koop smartrolls online, mimosa prerolled joints, gelato smartbud rolls, gelato smartrolls, gelato smartrolls te koop, mimosa soort, smart rolls, smart rolls te koop, smartbud rolls, smartbud rolls te koop, smartroll, smartrolls, gelato smart rolls online bestellen, waar gelato smartrolls kopen

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.