Granddaddy Purple

$230.00$1,400.00

SKU: N/A Category:

Description

Granddaddy Purple  is een indica-marihuanasoort met veel verschillende namen, waaronder ‘Grand Daddy Purp’, ‘Granddaddy Purps’, ‘GDP’ en ‘Grandaddy Purple Kush’. Granddaddy Purple (of GDP) werd in 2003 gepopulariseerd door Ken Estes en is een beroemde indica-kruising van Mendo Purps, Skunk en Afghanistan.

Dit Californische hoofdbestanddeel erft een complex druiven- en bessenaroma van haar ouder Mendo Purps en Afghanistan, terwijl Skunk haar oversized, compacte topstructuur doorgeeft.

GDP-bloemen bloeien in dieppaarse tinten, een contrasterende achtergrond voor het sneeuwachtige afstoffen van witte kristalhars. De krachtige effecten zijn duidelijk waarneembaar in lichaam en geest en zorgen voor een samensmelting van cerebrale euforie en lichamelijke ontspanning. Terwijl je gedachten in een dromerig geroezemoes rondzweven, is de kans groter dat je lichaam tijdens de bbp-effecten op één plek gefixeerd blijft.

Granddaddy Purple wordt meestal van de plank gehaald voor consumenten die pijn, stress, slapeloosheid, verlies van eetlust en spierspasmen willen bestrijden. GDP zegent kwekers met enorme opbrengsten die klaar zijn voor de oogst na een bloeitijd van 60 dagen binnenshuis.

 
Ontspannen
70%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Slaperig
56%  van de mensen geeft aan zich slaperig te voelen
 
Gelukkig
52%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Droge mond
33%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
18%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
7%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
42%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Pijn
36%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn
 
Ongerustheid
34%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.