Green Crack Shatter

$70.00$240.00

SKU: N/A Category:

Description

Koop  Green Crack Shatter  online

Ouder : Skunk #1

Vergelijkbaar met : Jack the Ripper, Key Lime Pie, Griz Kush

Smaken : Citroen, Aardachtig, Zoet, Pittig

Effecten : Verkwikkend, Opbeurend, Gefocust, Energiek, Creatief, Euforisch

Medisch : vermoeidheid, stress, depressie, angst

Kracht : 70-90% THC-  gehalte.

Deze is gemaakt van hoogwaardige Green Crack-cannabis. kopen Green Crack staat bekend  om zijn verkwikkende  effecten, het verhogen van de creativiteit en het aanzienlijk verlichten van stress, depressie en vermoeidheid. Je kunt van Green Crack Shatter genieten hoe je het liefst dabt, of het nu in een rig, dab pen is of gemengd met je wiet   rond een joint gewikkeld . groene crack shatter te koop

God’s Green Crack is een uitgebalanceerde hybride die is gekweekt door Jordan of the Islands, die de zware effecten van God Bud wilde verlichten met een hoogvliegende Green Crack sativa.

De indica- en sativa-ouders werken samen om een ​​dualiteit van hoofd- en lichaamseffecten te leveren. Dat verhoogt de stemming terwijl de spieren ontspannen. De toppen krijgen een dieppaarse kleur tegen het einde van de rijpingstijd, vooral als ze bij lagere temperaturen worden gekweekt.

OM ONZE TOPKWALITEIT NU TE BESTELLEN GA NAAR:   HOE TE BESTELLEN  .

Tot slot kunt u meer lezen klik  HIER

We zullen je van dienst zijn tegen goede en betaalbare prijzen. Weinig soorten zijn gelijk aan de god Shatter, het is een scherpe intensiteit en focus omdat het een verkwikkende emotionele roes veroorzaakt die je de hele dag bezig houdt. Het heeft een pittige, fruitige, geurige mangosmaak, waardoor het de ideale remedie voor overdag is voor patiënten die worstelen met uitputting, stress en depressie.

GROENE BARST VERBRIJZING

Evenwichtige hybride – 50% Sativa /50% Indica

Deze shatter wordt altijd verwerkt met soortspecifieke toppen en eersteklas butaan van medische kwaliteit. Green Crack is een sativasoort met weinig gelijken. Green Crack is de perfecte soort voor overdag die je overal doorheen helpt!

SAMENHANG Breken
INHOUD 1 gram
EFFECTEN Energiek, blij, opgewekt, euforisch en gefocust
GENEESMIDDELEN Stress, depressie, angst, pijn, vermoeidheid en gebrek aan eetlust
FENOTYPE Sativa
SMAAK Aards, Zoet & Citrus

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.