KURVANA CARTS ONLINE

$40.00

Category:

Description

Kurvana ascnd-cartridges leveren olie van de hoogste kwaliteit in Californië. Kurvana ASCND verfijnt hun concentraten tot een punt van superhoge potentie met behulp van bloemen van een enkele bron in elke batch.
Onze enige suggestie is om de buitenste plastic buis te vervangen door een glazen buis en de prijs te verlagen.
ASCND is een hoogtepunt van de nieuwste extractiewetenschap, geavanceerde apparaattechnologie en hun olie met volledig spectrum voor de puurste uitdrukking van potentie en kwaliteit.
Ten tweede zijn de kurvana-karren ontstaan ​​uit een klein, intern project om de krachtigste vape-cartridge te maken die beschikbaar is zonder in te boeten aan zuiverheid of smaak.
bovendien leveren vanwege de zeer krachtige cannabisoliën subtiele smaakprofielen op,
de ASCND-profielen zijn zacht en licht. Laat u niet misleiden door de delicate smaak en het elegante apparaat van ASCND.
Met cannabinoïde-potenties tot 95%, zijn de effecten onmiddellijk en intens.
Ook, met een ondermaats product in hun prille begin, zoeken ze nu verlossing in een gloednieuwe cartridge.
Een nieuwe cartridge heeft een nieuwe naam nodig en ze noemen het de Kurvana ASCND. die wordt geleverd met kurvana-batterij, dat is een afkorting van ASCEND, een naam die een reis naar de bovenkant van de wolken impliceert.
Kurvana ASCND-cartridges hebben de populaire schijnwerpers, maar zijn ze zo goed als de hype suggereert? Ontdek het in de volledige recensie van DabConnection en ontdek waarom het onze lijst met de beste THC-vape-cartridges in CA heeft gemaakt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.