Mac 1 Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Mac 1 Strain , ook wel bekend als “The MAC”, is een hybride marihuanasoort die Alien Cookies F2 kruist met Miracle 15. Mac 1 is een populaire soort waar consumenten naar toe gaan voor vrolijke en evenwichtige effecten. Maar Mac 1 is speciaal omdat niet zomaar iedereen ermee kan groeien.

In feite zijn de kwekers van deze soort (Capulator’s Cut) zorgvuldig geselecteerd door de kweker om de kwaliteit van deze veelzijdige bloem te beschermen. Mac 1 Strain is een instagramwaardige soort, met oogverblindend mooie toppen die bijna wit zijn en doordrenkt met melkachtige trichomen.

Mac 1 komt door met een zacht, romig en funky terpeenprofiel waar je dag en nacht van kunt genieten.

Smaak & Aroma

 

De toppen zijn ongelooflijk dicht en zo dik bedekt met trichomen dat je haar groene en paarse tinten eronder nauwelijks kunt zien. Zowel smaken als aroma’s zijn hier niet voor angsthazen, want MAC 1-wiet komt naar voren met een sterk zure dieselnoot die wordt geaccentueerd door citrus en pittige kruiden.

 
Euforisch
57%  van de mensen geeft aan zich euforisch te voelen
 
Gelukkig
55%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Opgeheven
53%  van de mensen geeft aan zich opgewekt te voelen
 
Droge mond
13%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
5%  van de mensen geeft aan droge ogen te voelen
 
Duizelig
4%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Ongerustheid
23%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
Spanning
20%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Depressie
19%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 

Als je al eerder MAC hebt gerookt, stel je MAC 1 dan eens voor als haar nieuwe en verbeterde versie. Gebruikers merken op dat deze soort een sterke een-tweetje biedt van zowel cerebrale als fysieke effecten, waardoor ze ideaal is voor een rooksessie in de late namiddag of vroege avond.

In eerste instantie beschrijven velen hun ervaring als een ervaring die intens euforisch is, aangezien slechts een paar trekjes mensen naar de gelukkigste mentale toestand zouden brengen die ze in lange tijd hebben ervaren. Voor sommigen kunnen creativiteit en focus een korte tijd floreren voordat haar indica-kant onvermijdelijk begint.

Afhankelijk van je tolerantie, kun je je fysiek ontspannen voelen met deze soort of je zou aan de bank gekluisterd kunnen blijven voordat je in slaap valt.

 

Deze soort is een zeer uitgebalanceerde hybride, waardoor ze een uitstekende keus is voor medicinale gebruikers. Het is waarschijnlijk dat je verlichting zult vinden van depressie en angst dankzij haar cerebrale boost, en als je worstelt met fysieke pijn, waaronder migraine, spierproblemen of gewrichtsproblemen, kunnen een paar trekjes je ellende urenlang verlichten.

Wees tijdens je comedown niet verbaasd als de wietsoort MAC 1 de munchies naar je toe brengt, waardoor deze wiet een slimme keuze is voor mensen met eetlustproblemen.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.