Malana Hash Cream

$230.00$1,600.00

SKU: N/A Category:

Description

LOOK

Erg donker en vettig. Man, deze shit is plakkerig! De eigenaar vertelde ons dat dit zo “kleverig” was dat we het beter even in de koelkast konden gooien voordat we probeerden een joint te rollen. Het is het type hars dat onder je nagels blijft steken en bijna oplost in de huid van je vingers. Weinig vezels en haren om te verwijderen, maakten dit rookklaar.

GEUR

Licht pepermunt met stukjes barbecue en verbrand hout. Een leuke en unieke toets hier is de zachte en zoete kruidengeur, net als venkelthee. Het ruikt heerlijk.

SMAAK
Een beetje muntachtig en “verkoold” zoals de geur doet vermoeden. Het laat een beetje een verdoofd gevoel achter in de keel achter, en je grijpt naar een koele drank uit de of andere sapbar …

EFFECTEN
Mooie high. Zeer ontspannend en toch “up”. We hadden de eerste paar trekjes en Native K kreeg kippenvel of kippenvel, wat zich vertaalt naar “kippenhuid”, wat een heel ander verhaal is! Nadat hij (voor de tweede keer) was “gevild” had hij meer een visueel effect en begon hij te beweren dat dit goed voor hem was om mee aan het werk te gaan! HA!

ALGEMEEN
Geweldige smaak, het is een keuze voor degenen die op zoek zijn naar een lekker Indiaas zonder al te veel verontreiniging. De high is
inderdaad HOOG. Het oliegehalte is te zacht voor woorden! Goede keuze.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.