Master Kush

$230.00$1,400.00

SKU: N/A Category:

Description

Master Kush , ook bekend als “High Rise”, “Grandmaster Kush” en “Purple SoCal Master Kush” is een populaire indica-marihuanasoort die is gekruist uit twee landrassoorten uit verschillende delen van de Hindu Kush-regio door de Dutch White Label Seed Company in Amsterdam.

De plant produceert een subtiele aardse citrusgeur met een vleugje wierook, die vaak wordt omschreven als een vintage smaak. De smaak van Master Kush doet denken aan de beroemde hardgewreven charas hasj. Deze soort biedt een uitstekende balans tussen ontspanning van het hele lichaam zonder geestdodende effecten. In plaats daarvan biedt het een aangescherpt zintuiglijk bewustzijn dat het beste uit elke activiteit naar boven kan halen.

 
Ontspannen
66%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Gelukkig
52%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Slaperig
40%  van de mensen geeft aan zich slaperig te voelen
 
Droge mond
36%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
22%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
7%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
42%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Ongerustheid
33%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
Pijn
33%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn
 

Het produceert een sterke, maar niet overweldigende euforie die gebruikers in een gelukzalige waas kan achterlaten. Meer ervaren gebruikers melden een toename in creativiteit en intellectuele nieuwsgierigheid.

Negatieve effecten kunnen de gebruikelijke droge ogen en mond zijn wanneer Master Kush wordt gerookt.

Sommige patiënten ervaren ook duizeligheid, paranoia en angst bij hogere doses of wanneer Master Kush als eetbaar wordt geconsumeerd. Deze soort wordt voornamelijk gebruikt voor het verlichten van stress en angst. De sterke, op Indica gebaseerde effecten zijn ideaal om ‘s avonds te ontspannen.

Het is uiterst effectief bij de behandeling van slapeloosheid. De lichaamsverdovende high kan chronische pijn helpen beheersen. De sterke, stereotiepe ‘munchies’ die door deze soort worden geproduceerd, kunnen ook nuttig zijn bij het stimuleren van de eetlust van patiënten die lijden aan eetstoornissen zoals anorexia en boulimia.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.