Maui Wowie

$220.00$1,200.00

SKU: N/A Category:

Description

Maui Wowie , ook bekend als “Maui Waui” en “Mowie Wowie”, is een klassieke sativa-marihuanasoort gemaakt van een kruising van Hawaiian en een andere soort die onbekend blijft.

Deze soort heeft tropische smaken en stressverlichtende eigenschappen die je rechtstreeks naar de kust van Hawaï zullen drijven, waar deze soort oorspronkelijk vandaan komt. Sinds het begin in de vulkanische bodem van het eiland,

Maui Wowie heeft zich over de hele wereld verspreid om ons te zegenen met zijn zoete ananasaroma’s en energieke euforie. Lichtgewicht effecten laten je geest afdrijven naar creatieve ontsnappingen, terwijl de motiverende, actieve effecten van Maui Wowie misschien alles zijn wat je nodig hebt om naar buiten te gaan en te genieten de zon.

Deze lange, slungelige soort is het meest geschikt voor de teelt in warme, tropische klimaten die het thuisland weerspiegelen, maar een heldere omgeving en voedselrijke grond zijn doorgaans voldoende voor binnenkweek.

 
Gelukkig
71%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Opgeheven
63%  van de mensen geeft aan zich opgewekt te voelen
 
Energiek
50%  van de mensen geeft aan zich energiek te voelen
 
Droge mond
27%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
16%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Paranoïde
4%  van de mensen geeft aan zich paranoïde te voelen
Spanning
38%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Ongerustheid
31%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
Depressie
28%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie

Maui Waui kopen

Frequente gebruikers van Maui Waui melden een vrolijke en energieke high die ook de creativiteit kan vergroten. Het zorgt voor een lichte en aangename lichaamsverdovende sensatie en is een sterk voorbeeld van de stereotiepe ‘munchies’. Gebruikers kunnen droge ogen en mond en mogelijke paranoia verwachten.

Sommigen ervaren ook duizeligheid en hoofdpijn bij het consumeren van grotere doses of eetwaren. De Sativa-effecten van deze soort kunnen stress, angst en chronische depressie verlichten.

De Indica-kant van Maui Waui kan nuttig zijn voor het verlichten van kleine chronische pijntjes en kwalen. Het wordt ook gebruikt om de eetlust te stimuleren bij mensen met anorexia en andere eetstoornissen. Sommige gebruikers gebruiken Maui Waui ook als medicatie voor chronische migraine.

Ze is ontstaan ​​als buitenkweek op het eiland Maui en verspreidde zich vrijwel onmiddellijk naar alle Hawaïaanse eilanden. Helaas is de exacte genetica van de soort niet bekend.

De planten van deze soort laten hun ware afkomst zien in hun hoogte, die meestal rond de 175 centimeter reikt. Buiten mag het alleen in een tropisch klimaat worden gekweekt. Als ze in een tropisch klimaat wordt gekweekt, is deze soort redelijk resistent tegen schimmels en meeldauw, evenals tegen ziekten.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.