Mimosa Strain

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Mimosa Strain , ook bekend als “Purple Mimosa”, is een hybride marihuanasoort gemaakt door Clementine te kruisen met Purple Punch. In kleine doses produceert deze soort vrolijke, nuchtere effecten waardoor je je opgewekt en gemotiveerd genoeg voelt om elke alledaagse taak op je te nemen.

In grote hoeveelheden kan Mimosa u een slaperig en ontspannen gevoel geven. Deze soort heeft een sterke geur en smaak die doet denken aan zijn naamgenoot – met tonen van fruit en citrusaroma’s.

Medicinale marihuanapatiënten kiezen deze soort om de symptomen die gepaard gaan met depressie en stress te helpen verlichten. Mimosa is een rijzende ster in de cannabisgemeenschap, dus laat de kans niet voorbijgaan om van deze speciale soort te genieten.

Het heerlijke citrusaroma en de smaak van Mimosa zijn nog meer redenen waarom deze soort zo populair is geworden onder cannabisrokers.

Mimosa heeft al die heerlijk heerlijke citrus-sinaasappelaroma’s en -smaken geërfd van haar oudersoort Clementine. Deze zijn echter ook doordrenkt met subtielere aardse en zure smaken.

 

Uiterlijk heeft Mimosa wietsoort een dichte laag van grote kegelvormige toppen met een dikke laag melkwitte trichomen. Hints van paars, van de oudersoort Purple Punch, contrasteren prachtig met het zwaar berijpte uiterlijk van de Mimosa-plant.

Feloranje stampers die prominent rond de bladeren groeien en wintergroene kelken maken een mimosaplant tot een lust voor het oog

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.