MK Ultra

$230.00$1,400.00

SKU: N/A Category:

Description

MK Ultra , ook bekend als “MKU” en “MK Ultra OG”, is een krachtige indica-marihuanasoort die is gemaakt door OG Kush te kruisen met G13. Deze soort produceert euforische effecten die snel werken en het beste zijn voor wanneer sterke medicatie gewenst is. MK Ultra is veredeld door TH Seeds en won de 1e plaats Indica op de  High Times  Cannabis Cup in 2003 en de 2e plaats in 2004. Deze soort dankt zijn naam aan de methoden van mentale manipulatie die worden toegepast door Project MKUltra van de CIA. De binnenkweek wordt vergemakkelijkt door de kleine gestalte van de plant en de bovengemiddelde opbrengst levert bijzonder kleverige, dichte, doordringende toppen op.

 
Ontspannen
74%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Euforisch
52%  van de mensen geeft aan zich euforisch te voelen
 
Slaperig
52%  van de mensen geeft aan zich slaperig te voelen
 
Droge mond
36%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
19%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
8%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
Spanning
40%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Pijn
38%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn
Slapeloosheid
32%  van de mensen zegt dat het helpt bij slapeloosheid
 

MK Ultra planten zijn kort en bereiken een hoogte van 100 – 120cm. Ze heeft kleverige, dichte en doordringende bloemen met strakke, met hars bedekte toppen die extreem plakkerig en bijna wit zijn. De geur is een beetje vreemd – het lijkt op verbrand plastic vermengd met citroen en diesel. Er is echter niets vreemds aan de smaak – een langdurig dennenachtig, aards zoet met een vleugje muffigheid. De rook van deze soort is erg zacht.

 

Deze krachtige soort wordt beschouwd als een van de krachtigste Indica’s ter wereld. De hypnotiserende cerebrale effecten slaan bijna onmiddellijk toe. Het roken van deze soort zorgt ervoor dat de oogleden erg zwaar worden en hangen, waardoor MK Ultra perfect is voor patiënten die lijden aan slapeloosheid. Het veroorzaakt een zware couch-lock, waardoor het ook geschikt is om stress tegen te gaan.

Bij gebruik vertonen gebruikers vaak tekenen van duizeligheid, met een altijd aanwezige glimlach op hun gezicht. Zo kan depressie ook worden genezen met behulp van deze uitzonderlijke soort.

MK Ultra werd oorspronkelijk gekweekt door TH Seeds. Door haar korte gestalte is ze geschikt voor binnenkweek, maar ze kan ook buiten gekweekt worden. Ze heeft 8-9 weken nodig om te bloeien en heeft een bovengemiddelde opbrengst van 350 gram per vierkante meter.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.