Og Kush Shatter

$55.00$194.99

SKU: N/A Category:

Description

KOOP OG KUSH SHATTER ONLINE

Koop OG Kush Shatter  online  . Wij zijn van mening dat de combinatie van deze twee extractiemethoden de enige echte manier is om de specifieke individuele kenmerken van de gebruikte basisstammen te behouden, waarbij alle originele smaaktonen, terpeenprofielen en gepersonaliseerde highs behouden blijven.

Welkom OG Kush shatter.

Koop OG Kush Shatter onlineZe gebruiken geen op suiker gebaseerde zoetstoffen, siropen of kunstmatige smaakstoffen in een van onze shatter-producten.

420delivery gebruikt alleen op soorten gebaseerde terpenen om de bestaande terpeenprofielen en smaaktonen te verbeteren.

INFORMATIE OVER DE STRAIN – OG  Kush

Dit product is een combinatie van Gorilla Glue en OG Kush-soorten.

Deze op Kush gebaseerde shatter zorgt voor een serieus intense high en geeft je tegelijkertijd een robuust, skunky, dennenachtig aroma.

OGK is perfect voor de Kush-puristen die er zijn. Niet voor beginners!

THC: 89%

CBD: n.v.t

Alle oudercannabis die werd gebruikt om GOC-versplinteringstesten te maken met een gemiddelde van 25,5-26% THC en 0,386% CBD.

Terwijl sommige op Sativa gebaseerde soorten die we gebruiken, tot 1,2% CBD per gram opleveren.

420delivery shatter THC%’s komen tussen het midden van de jaren 70 tot bijna 90%, afhankelijk van de gebruikte soorten.

Bij 420delivery hebben we ervoor gekozen om shatter-producten te produceren die zo trouw mogelijk zijn aan de originele  gebruikte cannabissoort  .

We streven ernaar om de hoogste kwaliteit en meest smaakvolle soorten te gebruiken die we kunnen vinden om onze klanten altijd de best mogelijke dabbing-ervaring te bieden.

Bovendien zijn we nooit tevreden tenzij we het beste maken en daarom blijven we eindeloos nieuwe methodes vinden en gebruiken om onze producten voor onze klanten altijd naar een nieuw niveau te tillen.

OG KUSH SHATTER

Vergelijkbaar met : Candy Jack, Blue Dragon, Golden Goat

Effecten : hongerig, euforisch, ontspannen, blij, opgewekt

Medisch : stress, slapeloosheid, pijn

Kracht : 70-90% THC-gehalte.

og kush shatter te koop is gemaakt van de hoogste kwaliteit OG Kush-cannabis in Canada. Deze hybride cannabissoort heeft een afstamming die teruggaat tot Chemdawg en Hindu Kush en biedt veel voordelen voor zowel medische patiënten als recreatieve consumenten.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.