Platinum OG Kush

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Platinum OG Kush , ook wel bekend als ‘Premium OG Kush’, werd begin jaren ’90 voor het eerst gekweekt in Florida toen een soort uit Noord-Californië werd gekruist met Chemdawg, Lemon Thai en een Hindu Kush-plant uit Amsterdam.

Het resultaat was een hybride met een uniek terpenenprofiel met een complex aroma met tonen van brandstof, skunk en kruiden. OG Kush zou moeten ruiken naar citroen-dennenbrandstof met een THC-rijk, gemengd hoofd- en lichaamseffect. Het wordt vaak in de tweede helft van de dag genoten om stress te verlichten.

OG Kush, de genetische ruggengraat van West Coast-cannabisvariëteiten, arriveerde in 1996 in Los Angeles toen Matt “Bubba” Berger het (samen met “The Bubba”, dat later werd gebruikt om de beroemde Bubba Kush te creëren) uit Florida naar de legendarische kweker Josh bracht. D.

Sindsdien is OG Kush een wereldwijd basisproduct geworden dat wordt gebruikt om tal van beroemde soorten te creëren, zoals GSC en Headband. Er zijn veel verschillende fenotypes van OG Kush, waaronder Tahoe OG, SFV OG en Ghost OG.

 
Gelukkig
61%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Ontspannen
58%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Hongerig
33%  van de mensen geeft aan honger te hebben
 
Droge mond
36%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
21%  van de mensen geeft aan last te hebben van droge ogen
 
Duizelig
8%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Spanning
40%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Ongerustheid
30%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
Pijn
29%  van de mensen zegt dat het helpt bij pijn
 
De toppen zijn bedekt met trichomen, waardoor ze een zilverwit uiterlijk krijgen en ze erg plakkerig aanvoelen. Bij het klaarmaken van toppen voor een joint of pijp kunnen gebruikers een grinder gebruiken.
 
Als ze goed zijn uitgehard, hebben de toppen een aardse, muffe geur die wordt geaccentueerd door wat citrusachtige helderheid: de algehele indruk is van een hoppig ambachtelijk bier. Het verbranden of openbreken van de toppen geeft meer een dennenachtige geur.
 
De rook van OG Kush is over het algemeen hard en hoest opwekkend; het kan de sinussen prikken en de ogen doen tranen. De rook smaakt hasj en kruidig ​​als een klassieke indica bij het in- en uitademen.
 
De doordringende funk van OG Kush kan nog een tijdje blijven hangen nadat een joint is gedoofd – degenen die discreet willen blijven over hun roken, moeten de juiste voorzorgsmaatregelen nemen.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.