Purple Punch SmartRoll

$20.00

Category:

Description

KOOP PAARSE PUNCH SMARTROLLS ONLINE

koop paarse punch smartrolls online

Indica Dominante Hybride 80% Indica / 20% Sativa

THC:  18% – 20%,  CBD:  1 %

ten eerste is Purple Punch een zeldzame indica-dominante hybride (80% indica/20% sativa) die is ontstaan ​​door de klassieke Larry OG te kruisen met de heerlijk krachtige Grand Daddy Purps. Met een een-tweetje van euforische liftende effecten en een superhoog gemiddeld THC-gehalte van 18-20%, voel je vrijwel onmiddellijk de overweldigende high van Purple Punch. Je voelt een golf van euforie gevolgd door een bedwelmende lift die je in een staat van puur geluk brengt. 

In combinatie met het hoge THC-gehalte maken deze effecten Purple Punch ook perfect voor het doden van de effecten van slapeloosheid, chronische stress, misselijkheid, chronische pijn en depressie. de smaak is erg zoet met een vanille-bosbessensmaak die een vleugje lichtzure druivensnoep heeft.

Bovendien zijn Mystery breeders dankbaar dat ze Purple Punch in ons leven hebben gebracht, aangezien deze krachtige wiet een uitbarsting van smaak biedt met effecten waar je keer op keer naar hunkert. Granddaddy Purple kruisen met Larry OG Larry OG was een slim idee, aangezien deze indica-dominante soort het beste in haar beide ouders naar boven brengt. Personen die verlangen naar even sterke lichamelijke en geestelijke effecten, zouden deze wiet eens moeten proberen.

ondertussen klinkt ze misschien niet sterk met een high van 20% THC, maar Purple Punch bevat ook 1% CBD en raakt je uiteindelijk als een Mack-truck. De toppen zijn erg pluizig en helder met een neontint, vergezeld van roodachtige stampers en amberkleurige trichomen. Sommigen beschrijven de smaken en aroma’s van deze wiet misschien als een klap in het gezicht, en terecht, aangezien een sterke druif Kool-Aid-noot aanwezig is. Dit wordt echter gecompenseerd door andere heerlijke smaken, waaronder bosbessen, vanille en kruiden.

Je high met Purple Punch begint met volle kracht, omdat een sterke cerebrale stimulatie je net achter de ogen raakt. Geesten worden met gemak opgetild en je voelt je bijna als een ballon die de lucht in zweeft.

PAARSE PUNCH SMARTBUD ROLLEN

ook, als je hoofdpijn, krampen, spierspasmen of bijna elke andere aandoening hebt, wend je dan tot Purple Punch. Uiteraard is deze wiet ook geweldig voor mensen die regelmatig tegen slapeloosheid vechten.

Als je verliefd bent geworden op deze soort, is de kans groot dat je haar mee naar huis wilt nemen en haar eigen wilt maken.

tot slot: als je je smaakpapillen wilt laten ontploffen en ook een onvergetelijke cannabiservaring wilt hebben, dan is Purple Punch de juiste keuze. Deze wiet is op veel plaatsen in het land direct verkrijgbaar, dus probeer deze wiet eens en zie hoe al je zorgen verdwijnen.

Normaal gebruik

Depressief  3/10
Slapeloosheid  2/10

Migraine 1/10

Pijn  4/10
Spanning  5/10

Ontspannen  4/10

Slaperig  1/10

Gelukkig  3/10

Euforisch  2/10

paarse punch smartbud rollen online kopen, paarse punch smartrolls kopen, pre rollen online kopen, smartrolls online kopen, paarse punch smartbud rollen, paarse punch smartrolls, paarse punch smartrolls te koop, paarse punch voorgerolde joints, paarse punch stam, paarse punch slimme rollen bestellen online, smart rolls, smart rolls te koop, smartbud rolls, smartbud rolls te koop, smartroll, smartrolls, waar koop je paarse punch smartrolls

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.