Runtz OG

$240.00$1,500.00

SKU: N/A Category:

Description

Runtz , ook bekend als “Runtz OG”, is een zeldzame hybride marihuanasoort van Cookies. Het is gemaakt door Zkittlez te kruisen met Gelato en is geliefd om zijn ongelooflijk fruitige smaakprofiel dat ruikt net als een zak met suikerzoete snoepjes die we allemaal kennen en waar we van houden. Vanwege de stijgende populariteit van deze soort is het geen verrassing dat Runtz in 2020 werd uitgeroepen tot Leafly Strain of the Year. Telers zeggen dat deze soort met hars doordrenkte toppen heeft die in kleur variëren van rijk paars tot limoengroen. Deze soort staat bekend om zijn romige rook die zacht en uitnodigend is. Deze soort produceert euforische en opbeurende effecten waarvan bekend is dat ze langdurig aanhouden.

 
Gelukkig
73%  van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen
 
Ontspannen
65%  van de mensen geeft aan zich ontspannen te voelen
 
Spraakzaam
36%  van de mensen geeft aan spraakzaam te zijn
 
Droge mond
10%  van de mensen geeft aan een droge mond te hebben
 
Droge ogen
5%  van de mensen geeft aan droge ogen te voelen
 
Duizelig
3%  van de mensen geeft aan zich duizelig te voelen
 
Ongerustheid
16%  van de mensen zegt dat het helpt bij angst
 
Spanning
15%  van de mensen zegt dat het helpt bij stress
 
Depressie
13%  van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
 
TIP VOOR HET KWEKEN: Runtz is niet de gemakkelijkste soort om in zaadvorm te verkrijgen vanwege de wenselijkheid ervan. Maar als je die zoete, citrusachtige goedheid te pakken krijgt, zul je blij zijn te horen dat Runtz vrijwel overal groeit, voor kwekers van elk ervaringsniveau.
Het groeit ambitieus “naar boven”, zoals je misschien al geraden hebt uit de hoogtemeting die we hebben gegeven, en in zijn natuurlijke groeipatroon verspreidt het zich niet veel. Degenen die laterale groei willen stimuleren, kunnen de Screen of Green-methode gebruiken om de plant te plagen tot een beter beheersbaar groeipatroon.
We raden aan om genereus te zijn met de stikstof in de kweekomgeving van Runtz als je het ware potentieel ervan wilt benutten. Op smaakgebied is de soort niet voor niets een steunpilaar in Californië (nu Colorado).
De soort zit boordevol drie dominante terpenen – Beta-Caryofylleen, Linalool en Limonene – die haar haar uitgesproken smaak geven. Het bevat zowel de zoete suikeropwinding van snoep als gelaagde tonen van houtachtige en tropische citrus.
De fruitigheid is heerlijk en de aardsheid laat net genoeg diepte over om gebruikers met een complexer palet tevreden te stellen. De Runtz-effecten variëren van kalmerend tot tintelend-slaperig, het soort gevoel dat je krijgt als je het gevoel hebt dat je helemaal niets hoeft te doen.
We raden deze soort aan als een perfecte metgezel voor een spa-dag, een lang dutje, een luie zaterdag om niets te doen of een filmmarathon (mits je het niet erg vindt om het einde te missen!).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.