Silver Haze

$220.00$1,200.00

SKU: N/A Category:

Description

Tangie is een sativa marihuana soort gemaakt door California Orange en Skunk-1 te kruisen. Deze soort is een populaire keuze in Amsterdam en verspreidt zich elders. Tangie is een remake van soorten van de populaire versie van Tangerine Dream die in de jaren 1990 gewild was. het citruserfgoed van Tangie is het duidelijkst in zijn verfrissende tangerine-aroma. Als plant groeit Tangie het beste buiten en produceert ze plakkerige toppen die euforische maar ontspannen effecten bieden.

Tangie effecten
Gelukkig
66% van de mensen geeft aan zich gelukkig te voelen

Verheffen
63% van de mensen geeft aan zich opgetild te voelen

Energiek
55% van de mensen geeft aan zich energiek te voelen

Droge mond
22% van de mensen geeft aan een droge mond te hebben

Droge ogen
11% van de mensen voelt droge ogen

Angstig
7% van de mensen geeft aan zich angstig te voelen
Stress
31% van de mensen zegt dat het helpt bij stress
Depressie
29% van de mensen zegt dat het helpt bij depressie
Angst
26% van de mensen zegt dat het helpt bij angst
Meer over Tangie

Voor medische gebruikers is het kruid veelzijdig vanwege zijn evenwichtige aard. Probeer het voor zijn kalmerend effect dat pijn, stress, depressie en slapeloosheid kan verlichten. Sommigen hebben gemeld dat het goed munchie kruid is; gebruik het voor spijsverteringsproblemen, gebrek aan eetlust en misselijkheid. Bijwerkingen van een droge mond en bloeddoorlopen ogen zijn typisch voor cannabisproducten. Vanwege het lage CBD-gehalte, probeer in plaats daarvan een CBD-rijke soort voor ernstige medische aandoeningen.

Tangie komt het meest voor aan de westkust, Arizona en Colorado, maar je kunt klonen in andere gebieden vinden. Zaden zijn verkrijgbaar bij DNA Genetics, Tangie ‘ s veredelaar, in reguliere fotoperiode en autoflowering. De planten zullen hoog worden en serieus de hoogte nastreven tot de 5e week. Wanneer de bloemen aankomen, verwacht je zeer harsachtige toppen met een dynamisch aroma van mandarijnen.

Vanwege de hoogte behoeften en andere overwegingen, de fokker raadt het kweken van Tangie buiten en je zult super harsachtige kruid op je handen in eind September of begin oktober. Gebruik de SCROG-methode om de planten te kweken en/of royaal te bedekken om een bossige vorm te maken die beter produceert. Als je binnen kweekt, gebruik dan aarde en geen hydrocultuur.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.